divendres, 8 de febrer del 2013

Mercadona censura l'opinió d'un llaurador #mercadonacensura





El passat 17 de desembre vaig fer les següents preguntes a Mercadona (via la seua pàgina de facebook) sobre l'origen de la xufa amb la que es fa l'orxata que es ven als seus supermercats, perquè donara resposta pública:

 1.- És cert que en la totalitat de supermercats de Mercadona no es pot adquirir orxata emparada per la denominació d'origen Xufa de València, ni marca comercial ni marca blanca?
2.- Em poden indicar l'origen de les xufes en l'orxata elaborada a Alboraia i envasada per Dafsa per a Mercadona amb marca "La Horchata"?
3.- És cert que l'empresa que elabora o envasa l'orxata en exclusivitat per a Mercadona ha adquirit xufa africana que ha sigut seleccionada a Nàquera?
4.-Que hi ha de cert d'una descàrrega de xufa africana en les instal·lacions de l'empresa que elabora l'orxata en exclusivitat per a Mercadona en el mes de desembre?

Després de demanar-los resposta pública, Mercadona ha optat no només per no contestar, sinó que a més a més, en un principi va reduir la visibilitat dels meus comentaris i finalment m'han bloquejat l'accés a la seua pàgina impedint-me que penge o faça cap comentari.

Si estàs llegint açò, et demane que entres en la pàgina de facebook de Mercadona  http://www.facebook.com/mercadona i copies i pegues les preguntes d'abans o et queixes, o demanes que venga orxata amb el segell de la denominació d'origen (haureu de clicar "m'agrada" a  la pàgina per a poder fer-ho) A veure si al remat, entre totes i tots aconseguim que Mercadona responga i cambie de política amb els llauradors valencians.

Els llauradors de l'Horta Nord volem viure de la terra! És per això que li demanem a Mercadona que aposte per la nostra xufa i els nostres productes !






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada